Forleden dag lå der en ekspresforsendelse til mig i postkassen.Ekspresforsendelse Afsenderen var ifølge kuverten “ifa, institutlederens kontor, Berthold von Graatz, Institut og Forskningsanstalt, Lykke Rigdom Kærlighed Sundhed”.

Jeg har aldrig hørt om Berthold von Graatz eller Institut og Forskningsanstalt før, men sjovt nok indeholder adressen de samme to stavefejl, som de 4 breve, jeg indtil nu har modtaget fra Marie France, så det er nærliggende at tro, at de er “i familie” med hinanden. Man kunne få den tanke, at da det nu ikke er lykkedes at lokke penge ud af mig med brevene fra Marie France, så prøver man nu det samme i en lidt anden udformning.

hasterIfølge brevet er jeg blevet associeret medlem af “tribunalet for fordeling af midler”,  og hvis blot jeg betaler 370 kr., modtager jeg min værdifulde amulet kaldet en “Tibus”. Med den i hånden er min lykke gjort.

Der er sågar vedlagt en verifikationsdokumentation underskrevet af selveste præsidenten for Tribunalet for fordeling af midler, Lexus Latina.

I brevet lå der forskellige dokumenter, der skal se ud som om de er håndskrevne originaldokumenter, men de er så åbenbare kopier af fortrykte standardbreve, at det næsten virker for komisk. Ingen tvivl om, at der er tale om det samme plattenslagerforsøg på at lokke penge ud af forbrugere med hang til det overtroiske.

Se de meget personlige dokumenter her:

Opdatering 22. maj 2009: Så har jeg netop modtaget endnu en meget fortrolig og meget personlig meddelelse fra IFA Institut og Forskningsanstalt. Brevet indeholder “originale dokumenter” vedrørende Bevillings-meddelelse nr. 177. personlig-hilsenDet er tilsyneladende kun meget få mennesker, der modtager en sådan bevillingsmeddelelse, faktisk er jeg kun nr. 177, der modtager det siden 1946, og jeg er en af de kun 24 personer nogensinde, der samtidig modtager det væbevillingsmeddelelse-177rdifulde kuratoriekors i virkningsklasse 1. Det er “Forbundet af kapitalkuratorier og hemmelige selskaber”, der har udstedt bevillingsmeddelelsen til mig, og tager jeg imod gaven, er der ingen grænser for, hvor megen lykke og rigdom, der vil komme til mig. Jeg kan oven i købet selv vælge, om det er lykke, kærlighed, penge, helbred, indre tilfredshed, uafhængighed, rejser eller andet efter eget valg jeg ønsker bevilget. Papirerne er underskrevet af Felix von Ottrup zu Hohenstein, som har videresendt dem til Berthold von Graatz med anmodning om at han videresender dem til mig, hvilket han så har været så venlig at gøre. Det eneste jeg skal gøre er at sende den originale bevillingsanmodning retur i udfyldt stand. Og så bekræfte, at jeg vil betale 380 kr. for “det ekstremt effektive kuratoriekors i virkningsklasse 1”.

Det eneste, du kan være sikker på, hvis du reagerer på brevet, er at miste de 380 kr. Lad dig ikke narre af denne form for svindel.

Se dokumenterne her og tjek om ikke du har fået nøjagtigt de samme:

7-dageOpdatering 9. juli 2009: Jeg modtog i dag et nyt brev fra IFA Institut og Forskningsanstalt. Det fremgår af konvoluttens forside, at de næste 7 dage bliver afgørende for resten af mit liv. Og i brevet til mig står der, at jeg nu har mulighed for at modtage en stor, ekstremt værdifuld skat, De Store Mestres 3 Profetier. Jeg er specielt udvalgt og overdragelsesordren er personligt udstedt til mig. Det eneste jeg skal gøre er at returnere en overdragelsesordre og så (efter levering) betale et symbolsk beløb på 390 kr. som bevis på, at jeg virkelig mener det alvorligt. Så vil jeg i løbet af 63 dage bl.a. blive umådelig rig og aldrig mere have økonomiske bekymringer. Men selv om Berthold von Graatz skriver, at jeg er specielt udvalgt, har 2 læsere af bloggen indsendt helt identiske breve dateret samme dag, så måske jeg ikke er så speciel som han siger…

For nye læsere så hop ikke på limpinden. Der er tale om et svindelnummer. Læs i afsnittet Falske spåkoner og clairvoyante mere om, hvordan IFA Institut, Marcos von Ring, Marie France og andre snyder dig.

haster1

Til den udvalgteOpdatering 24. juli 2009: Så er IFA på banen igen, denne gang i form af Berthold von Graatz’ personlige assistent, Johanna Anderson. Hun sender mig et meget vigtigt budskab fra Berthold von Graatz, som er på studierejse i Indien. Det viser sig, at han der har mødt en munk, som i mange år havde gået og ventet på netop den begivenhed, for han var af højere magter blevet pålagt at gøre én bestemt person i Danmark meget lykkelig, nemlig mig. En hemmelig og mægtig genstand venter på Advarselmig sammen med lykke og rigdom, bare jeg indsender en samtykkeerklæring og er indforstået med at betale 370 kr. Se brevet og det hemmelige og vigtige budskab, som var vedlagt i en særskilt konvolut.

Opdatering 28. november 2009: Af en eller anden grund er IFA og Berthold von Graatz holdt op med at sende mig breve, men en læser af bloggen har netop indsendt et brev, hun netop har modtaget fra IFA. Af brevet fremgår det, at de 7 magistre fra det hemmelige MANNON-forbund netop har udvalgt læseren som én af kun tre helt særlige personer, og det skulle ifølge brevet betyde det samme som hvis man havde 6… rigtige i lotto. Det hele startede tilbage i 1812, hvor en mand ved navn Eric-Maria Mannon forskede i det han kaldte MANNON-cyklussen. Det korte af det lange i brevet er, at der kun hvert 7. år bliver udvalgt 3 personer, som vil blive ufatteligt rige. Det eneste, de udvalgte skal gøre, når de modtager brevet fra IFA, er at rekvirere Mannon-pengetoppen og angive et hemmeligt PIN-nummer, som ingen andre kender. Og for alt dette skal de kun betale 380 kr. At bedømme på antallet af læsere her på bloggen de seneste dage vil jeg tro, at der er en hel del flere end 3 mennesker, der har modtaget dette brev.

Opdatering 12. marts 2010: En læser af bloggen har indsendt et brev med yderst fortrolige pengeoplysninger fra IFA og Berthold von Graatz. Berthold har netop mødt den meget berømte nestor Ernesto Cocoeu Masionette, nestoren i det hemmelige pengestensbroderskab i egen høje person. Kun hvert 25. år fremstilles der et lille antal pengesten-transformationskraftfelter af den magiske pengesten, og Ernesto har nu bedt Berthold von Graatz hjælpe med tildelingen denne gang. Der venter de få heldige et liv fuldt af pengeglæder og uden bekymringer. Og så er det vel rimeligt nok, at Berthold von Graatz lige skal have 380 kr. for sine anstrengelser. Igen må der ud fra antal besøgende på dette indlæg de seneste dage være en hel del flere end blot nogle få heldige, der har modtaget et helt identisk brev.

Har du modtaget breve med et andet indhold? Så send en (anonymiseret) kopi til kontakt@forbrugerbloggen.dk og vær med til at hjælpe andre med at undgå at blive snydt.