Pas på Marcos von Ring

/, Markedsføring/Pas på Marcos von Ring

Pas på Marcos von Ring

Af | 2018-01-20T18:46:38+00:00 7. marts 2009|Falske clairvoyante, Markedsføring|221 kommentarer
Marcos von Ring

Marcos von Ring

“Svar hurtigt, sagen er presserende! Blev du født mellem den 8. juni 1932 og den 26. november 1969?”

Sådan starter annoncen for en ny clairvoyant, der er på banen. Han kalder sig Marcos von Ring og skulle ifølge sin egen annonce være en af tidens største sandsigere.

Alle der er født mellem datoerne ovenfor – og det er jo immervæk en del – kan ifølge annoncen muligvis vinde 500.000 kr. eller mere, men det forudsætter, at de hurtigt skriver til Marcos og giver ham nogle ekstra oplysninger. Men bare rolig, hans hjælp er helt gratis, og derfor understreger han da også, at du ikke skal sende nogen penge. Det lyder næsten for godt til at være sandt…

Jeg tror egentlig godt jeg tør forudsige, at alle, der skriver til ham, i det svar han sender, bliver bedt om at sende ham penge.

Marcos von Ring er blot en mandlig udgave af den måske i Danmark mere kendte Marie France, og deres eneste formål er at lokke penge ud af overtroiske forbrugere.

Også Marcos von Ring benytter Guldkataloget fra Respons Gruppen ApS til at udbrede sit budskab. Har han valgt den store pakke, når han ud til 1,8 millioner danske husstande og 250.000 e-mail adresser og betaler 219.000 kr. for det. Måske ejerne af Respons Gruppen er født i det heldige tidsrum, som Marcos von Ring føler noget helt særligt for?

Se den fulde annonce

Opdatering 29/3: Selv om det var meget vigtigt, at jeg skulle svare hurtigt, idet sagen var meget presserende, skulle der gå en måned inden jeg modtog et svar fra Marcos von Ring, efter jeg reagerede på hans annonce. Men i fredags, den 27. marts modtog jeg så endelig den vigtige meddelelse om hvilke glædelige overraskelser, det er, der venter mig.

Det var der også rigtig mange andre, der gjorde ud fra besøgstallene på dette indlæg at bedømme. Og hvis ikke jeg tager meget fejl, har alle andre fået nøjagtig den samme besked om mig om, at jeg er noget helt særligt, og at Marcos von Ring derfor har besluttet sig for at gøre noget helt specielt for lige netop mig, han vil sørge for, at jeg vinder ikke bare én, men formentlig flere store gevinster i lotto. Jeg skal bare lige sende ham 430 kr. først…

Læs brevet her og se om du er lige så speciel som mig.

Opdatering 23/4 2009: Faldt lige over en advarsel på den norske forbrugerombudsmands hjemmeside mod bl.a. Marcos von Ring, som ifølge Forbrugerombudsmanden er en del af et verdensomspændende svindelkoncept.

Opdatering 29/5 2009: Læsere af bloggen har gjort opmærksom på, at der er helsides annoncer med Marcos von Ring i Hjemmet, Hendes Verden og Her&Nu i denne uge. Annoncerne er helt identiske med tidligere annoncer fra marts 2009. Så selv om det allerede tilbage i marts måned var meget presserende, at man skrev hurtigt, så kan man altså stadig nå at blive snydt, hvis man er interesseret. Denne gang er det den store bladkoncern Egmont, der tjener penge på at hjælpe Marcos von Ring med at narre danskerne.

Opdatering 24/7 2009: Så har jeg netop modtaget mit tredje brev fra Marcos von Ring. En ukendt kraft fik for et par dage siden Marcos von Ring til at gribe fat i sit I Ging-spil og begynde en konsultation for mig, en konsultation der viser, at der vil ske mig noget ganske vidunderligt, hvis jeg sender ham 395 kr., og jeg vil oven i købet også modtage 3 gratis gaver, den store I Ging-bog, I Ging-orakelkortene og mine personlige spillelykketal, sammensat specielt til mig, når jeg skal spille Lotto. Og Marcos von Ring er åbenbart godt klar over, at det hele lyder lidt for fantastisk, for han har også vedlagt et lille brev, hvori han siger: “Jeg ved, du synes, at alt det, jeg har fortalt dig, virker meget usandsynligt og ikke særlig troværdigt… Men jeg kan forsikre dig for, at det er den SKINBARLIGE sandhed!”. Læs brevet og husk så i øvrigt ikke at lade dig narre, selv om han bedyrer, at han fortæller dig den skinbarlige sandhed.

Opdatering 3/8 2009: Selv om jeg som sædvanligt i det sidste brev, jeg modtog fra Marcos von Ring, mange gange fik at vide, at jeg var helt speciel, og at det var netop mig, der meget snart ville blive fantastisk rig, så er der igen en anden læser af bloggen, der har modtaget et helt identisk brev. Eneste forskel er, at hun bliver rig en uge senere end mig…

Svingningsharmonisatoren

Opdatering 22/8 2009: I går, den 21. august 2009, modtog jeg mit fjerde brev fra Marcos von Ring. Marcos har i nogen tid haft mistanke om, at der var en slags barriere omkring mig, som forhindrer ham i at hjælpe mig 100 %, og nu kan han endelig bevise, hvad årsagen er. Han har kontaktet en ekspert i boliganalyse ved navn Michel Sellier. Han har undersøgt det sted, jeg bor, og har konstateret at min bolig udsender negative svingninger, som er i konflikt med mine egne svingninger. Det betyder ifølge Michel Sellier, at mit liv vil være præget af nederlag og fiaskoer. Heldigvis har de en løsning på problemet, jeg skal blot købe en svingningsharmonisator og placere den et bestemt sted i min lejlighed, så bliver alt godt igen, og jeg vinder snart den store lottogevinst. Michel Sellier har allerede fremstillet en svingningsharmonisator specielt til mig, og for min skyld har Marcos von Ring allerede fået den tilsendt. Nu står den blot på hans skrivebord og venter på, at jeg sender ham 395 kr., så sender han den til mig. Og så er jeg så godt som sikker på en stor gevinst den 30. september 2009.

Læs også et fuldstændig identisk brev Marcos von Ring har sendt til en læser af bloggen, hvor den eneste forskel er, at lykken blot kommer den 27. september 2009 i stedet.
En anden forbruger har også modtaget et identisk brev, hvor eneste forskel er, at lykken her kommer allerede den 24. september 2009.

Opdatering 12/9 2009: Som mange allerede har opdaget, annoncerer Marcos von Ring i den nye udgave af det husstandsomdelte “Familien Danmark”. Reklamen er identisk med tidligere reklamer. Som sædvanlig bedyrer han, at alt er gratis, men siger du først én gang ja til at modtage noget fra ham, kan du være sikker på, at han bliver ved med at skrive til dig i lang tid fremover, og at han hver gang finder på nye ideer til, hvorfor du skal sende ham penge, som du kan læse mere om ovenfor.

Opdatering 18/9 2009: Jeg har nu også modtaget den reklame, som Marcos von Ring har indrykket i den landsdækkende udgave af Hus & Have avisen, som udkom for nylig. Også denne reklame, som koster 65.000 kr., er helt identisk med tidligere reklamer.

pentakel

Pentakel vedlagt brev 5

Opdatering 19/9 2009: Marcos von Ring har travlt for tiden. Udover at han annoncerer kraftigt, har jeg også netop her til morgen modtaget endnu et brev fra ham. Denne gang kan jeg se frem til at indkassere fem store pengegevinster, fordi Marcos har besluttet sig for at udføre en helt speciel ceremoni kaldet “Ceremoni del Argenus” for netop mig og nogle få andre. Jeg skal blot udføre et særligt ritual med det vedlagte pentakel, udfylde den vedlagte specialblanket og betale 370 kr. inden…

Trefork for den defensive magi

Trefork for den defensive magi

Opdatering 20/10 2009: Så skete det. Der er lige indtruffet et usædvanligt og meget sjældent fænomen, som har noget med lige præcis mig at gøre. En meget sjælden stjernekonstellation kommer nu lige præcis mig til gode, og det er første gang i sin karriere, at Marcos von Ring har haft så tydelig en vision. Jeg modtager snart en kæmpestor check med et 7-tal og en masse nuller bagved. Det er, hvad Marcos von Ring fortæller mig i sit 10 sider lange 6. brev til mig, som jeg modtog i går. Og ikke nok med at jeg bliver stjernerig, han vedlægger også sin berømte trefork for den defensive magi og søreme om ikke også jeg får en svingningsmodtager. Den skal jeg udføre et særligt ritual med, hvorefter jeg skal returnere den til Marcos. Nå ja, og så lige betale 370 kr.

Opdatering 14/11 2009: 103.243,13 kr. eller 516.215,65 kr., et af de to beløb vil snart komme ind i mit liv. Det er i hvert fald hvad Marcos von Ring lover i sit 7. brev til mig, som jeg modtog i går. Kun for mig står de numerologiske koordinater meget godt lige nu, og Marcos og hans astrologiske hjælpere vil nu udføre en særlig proces for mig, jeg skal blot returnere den særlige penge-tilladelse inden den 28/11 2009 og forpligte mig til at betale 390 kr., men denne gang først efter at jeg har modtaget en gave fra Marcos von Ring, den særlige triologiske trekant med de tre femmere. Marcos har nemlig denne gang vedlagt et ekstra brev, hvori han skriver, at han godt kan forstå, hvis jeg er lidt skeptisk. Så for at vise mig, at jeg kan stole på ham, behøver jeg denne gang ikke betale pengene forud. Men det ændrer nu ikke på, at det er penge ud af vinduet, så lad dig ikke narre af disse standardbreve udsendt til tusindvis af mennesker, som alle får fuldstændig enslydende breve.

Billede af den triologiske trekant

Billede af den triologiske trekant

 

Opdatering 17/1 2010: Jeg har gjort noget, du aldrig selv må gøre. Jeg udfyldte kuponen som fulgte med det 7. brev fra Marcos von Ring omtalt ovenfor, bare for at se, hvad det nu var for noget fup, han ville sende mig, da han nu ikke længere have pengene på forhånd. Så i starten af december modtog jeg 2 breve (i én kuvert) fra ham på i alt 11 sider samt et lille A5-hæfte om ”De hemmelige love om rigdom og velstand”. Men for at gøre en lang historie kort, så vandt jeg altså ikke de penge, han jo egentlig lovede mig, før jeg indsendte kuponen. Det længste af de to breve handlede da også om, hvor god en ide det ville være, hvis jeg også lige bestilte de ”3 okkulte handlinger” til 450 kr. Så ville det gå mig endnu bedre og jeg ville oven i købet også få den meget smukke forgyldte talisman ”Det Keltiske Livshjul”. Og som altid haster det rigtig meget med at returnere kuponen med den næste bestilling…

Kort før jul (dateret lillejuleaftensdag) skrev Marcos von Ring i øvrigt igen et af sine mange breve til sine potentielle ofre, denne gang med spådommen ”2010 er dit lykkeår”. Mit liv vil tage en 180 graders drejning og forvandle sig til en permanent lykketilstand. Lige nu er min lykke imidlertid blokeret, men det kan Marcos hjælpe mig med ved hjælp af ”Skæbnens hånd” (en stor indisk hemmelighed, som den indiske brahman Sri Bastiampillai har indviet Marcos i). Skæbnens hånd kan slette, ja udradere de negative aspekter i min fremtid som ellers fremgår af mit ”Store gyldne skæbnehoroskop 2010”. Svarer jeg inden for 24 timer får jeg oven i købet 5 gyldne tal til brug i en lottotrækning. Og alt det for kun 390 kr. Jeg tror nu de penge er bedre givet bedre ud på julegaver til familien…

Aktiveringstalismanen

Opdatering 31/1 2010: 6 tal der vil komme til at spille en afgørende rolle i mit liv i løbet af de kommende dage, sådan starter det seneste brev fra Marcos von Ring, som jeg modtog i fredags. De 6 tal vil hjælpe mig med at vinde en hovedgevinst på op til  flere hundredetusinde kroner i lotto i løbet af de kommende uger. Det eneste lille men er, at numrene ikke er “aktive” endnu. For at de kan blive det, skal jeg først følge en trin-for-trin vejledning med den medsendte aktiveringstalisman. Efterfølgende returnerer jeg aktiveringstalismanen til Marcos som så vil gennemføre den “store, definitive aktiveringsceremoni”. Og så vinder jeg i lotto. Men først skal jeg lige betale 390 kr. for Marcos’ hjælp med at udføre aktiveringsceremonien…

Opdatering 27/2 2010: Hvor mange penge skal du bruge for at løse dine økonomiske problemer? 5.000 kr., 100.000 kr., 200.000 kr. eller endnu flere? Du behøver blot fortælle beløbet til Patrick Guerin, en specialist inden for gevinst ved lykkespil, som Marcos von Ring er kommet i kontakt med. En usædvanlig mand, der kan løse alle dine pengeproblemer, som Marcos skriver i sit seneste brev til mig. I kuverten var også vedlagt et ”personligt” brev fra Patrick Guerin selv, samt en lille folder, der beskriver hans evner. Ifølge sine egne ord er Patrick Guerin et indflydelsesrigt medium og bevarer af de store okkulte hemmeligheder. Og han vil nu udføre sine magiske ritualer for mig, blot jeg er indforstået med at betale Marcos von Ring 390 kr. for det. Jeg har vist sagt det før og siger det nu igen: overvejer du at betale 390 kr. for Patrick Guerins ydelser, så betal hellere mig halvdelen af beløbet. Jeg kan ikke love dig hundredetusindvis af kroner, men jeg kan i hvert fald love dig, at du så kun mister halvt så mange penge, som du ville gøre, hvis du sendte dem til Marcos von Ring og Patrick Guerin.

Helt identiske breve bliver i øvrigt også sendt ud på svensk i Sverige, se f.eks. denne folder fra Patrick Guerin, som en læser af bloggen har sendt mig.

Har du modtaget breve med et andet indhold? Så send en (anonymiseret) kopi til kontakt@forbrugerbloggen.dk og vær med til at hjælpe andre med at undgå at blive snydt.

PDFPrint

221 kommentarer

 1. Peter Fogh Knudsen 27. august 2010 kl. 19:29

  Hej Sarah. I praksis er det bedste du kan gøre nok blot at smide brevene væk. Når du ikke reagerer på dem, holder de på et tidspunkt op. Alternativt så prøv at klikke på dette link, hvor du kan læse lidt om, hvad du eventuelt kan gøre.

 2. Elisabet 30. august 2010 kl. 09:07

  Hej sarah!!

  Det findes dansk o o svensker oversættelse for dej.

 3. Elisabet 30. august 2010 kl. 09:11

  Hej sarah!!

  Jag kan inte skriva på danska men där i mot förstår jag ditt språk..den som kommer från köpenhamn
  dom förstår jag knappast men de som kommer från jyllande förstår jag ännu bättre inte vet jag varför det skall vara så..

 4. Jette Kirkeby 3. september 2010 kl. 14:26

  Hejsa. Jeg har nu modtaget min anden rykker fra Patrick Guerin, hvor han skriver at jeg skylder ham 390,00kr, dette skulle være for et hæfte kaldet Sabines hæfte.
  Jeg har aldrig modtaget dette hæfte, og har sendt ham en mail, hvori jeg har skrevet det til ham, men han reagerer overhovedet ikke på det, og jeg har ikke tænkt mig at betale for noget jeg ikke har modtaget. Han skriver også at det er den tredie rykker han sender mig, men det passer ikke, er der nogen der ved hvad jeg skal gøre? Han skriver også til mig på en forkert adresse, jeg bor ikke der mere, og jeg har skrevet i min mail til ham at jeg ikke mere bor der, men har selvfølgelig ikke skrevet min nye adresse. Jeg er så træt af at live ved med at få breve fra ham, og især nu, hvor han begynder at sende rykkere for noget jeg ikke har modtaget.Jeg har for noget tid siden svaret ham, fordi han blev ved med at skrive hr. Jette Kirkeby, så skrev jeg at det da var mærkeligt at med alt det han kunne spå om og se, at han så ikke også kan se at jeg er kvinde. Nå men hvad gør jeg, har ikke lyst til at betale, men bliver måske nødt til det?
  Hilsner fra Jette.

 5. Inger 3. september 2010 kl. 17:20

  Hej Jette
  Smid brevene ud det gør jeg 🙂 og jeg har ikke modtaget breve fra dem længe.
  Da det er svindel kan de ikke kræve noget.
  hilsen Inger

 6. Jette Kirkeby 3. september 2010 kl. 17:44

  Tak for hjælpen 🙂 vil så prøve helt at ignorere ham, og håber at det hjælper.
  Rart at man kan spørge andre til råds.
  Knus til dig Inger fra Jette

 7. Elisabet 17. september 2010 kl. 15:49

  Hej vet ni vem jag fick brev i från i dag då, jo Patrick Guerin med en avi som jag skall betala men det kommer jag inte göra mer än att polisanmäla honom samt företaget som skickar ut skiten till folk som får sina drömmar förstörda av den där vättgiriga knölen Patrick Guerin han kräver mig på 570:- men det får han inte sista paketet som jag fick skickade jag tillbaka..så får man en påminelse..visst men här går han på finito..men han skall få sig en polisanmälan i stället i från mig när jag blir frisk..sen är det kört för honom..så jag tycker ni kan göra en anmälan på honom..det blir bättre om polisen får mer anmälningar från folk runt i norden när det gäller såna som tror det kan göra såna dumheter..

 8. monika 27. september 2010 kl. 14:06

  Hej!jag har oxå blivit lovad en massa pengar allt från 300.000 till 1.5 000000 har spelat på lotto enligt datum och siffror men typ 1-2 rätt har inträffat. Har börjat förstå att P.G har börjat slingra sig.

 9. Elisabet 5. november 2010 kl. 14:39

  Hejsan allesammans!!!

  Jag har kollat runt lite men nu har det minsan hänt en tjej har fått ett brev från kronofogden tack vare dessa lögnare. om ni andra vill läsa det så gå in på den här sidan —> http://www.fattiga-riddare.se/forum/ så hon vågar inte ännes gå till polisen för just detta..får jag sånt i min låda kan jag tala om att jag kommer polisanmäla honom samt tala med konsumentet..
  Jag har fått krav brev men jag har skickat det tillbaka oöppnat för nu börjar jag fundera på att byta efter namn även om jag direkt inte har råd med det så blir det nog sista utvägen för mig..

  Men vad tycker du om det peter om jag blir illa tvungen att byta mitt efternamn??

 10. Peter Fogh Knudsen 6. november 2010 kl. 20:53

  Jeg tror ikke et navneskifte er løsningen Elisabet. Jeg kan ikke få adgang til hjemmesiden du henviser til, men det lyder meget mærkeligt, at firmaet bag Marcos von Ring skulle have sendt en sag til fogeden. Men jeg er ret sikker på, at fogeden ikke vil gå videre med kravet, hvis blot forbrugeren gør opmærksom på, hvad sagen går ud på.

 11. marianne olsen 15. november 2010 kl. 16:36

  Jeg har også fået en masse breve som har “hjernevasket” mig nærmest, og jeg troede på Patrick Guerin, og alle hans forudsigelser, så jeg til sidst troede at hvis jeg ikke gør som han siger så vil alverdens ulykker ramme mig, jeg er glad for at læse alle de andre kommentarer, nu er jeg mere rolig og kan leve mit “gamle” liv som før uden at være bange for at træde forkert. Hvor er det godt at kunne smide alle de breve væk langt om længe, og ikke vente på hvornår alle de penge kommer til mig.
  Hvor kan mennesker dog være onde ved hinanden og misbruge andres tillid, som netop Patrick Guerin gjorde ved så mange. Jeg har heldigvis ikke sendt ham penge.
  med venlig hilsen
  Marianne

 12. HANNE 17. januar 2011 kl. 12:43

  Hej, jeg har netop idag modtaget 3 brev fra Patrick Guerin hvor han truer med mine indbetalinger,er der nogen hvor de er blevet kaldt i retten pga. af det?
  Jeg har ikke indbetalt noget til ham og har kun fået en Talisman som flere af jer,hvad gør jeg nu? Hanne

 13. Ole Nielsen. 17. januar 2011 kl. 14:24

  Hej Hanne.
  Sende brevene retur, men må ikke været åbnet. Skriv RETUR og til Vesretbrogade 208, 1800 Frederiksberg C.
  Ikke sæt frimærke på, sådan gør jeg, når jeg får breve derfra, længe siden nu.
  mvh
  Ole.

 14. Hanne 17. januar 2011 kl. 21:14

  Hej ole det kan jeg ikke da de er åbnet,han er jo så snu ikke at skrive afs,på eller skrive noget på brevene,kun på det i dag stod der uden på skal afleveres privat,og ellers blank,kan jo ikke vide
  hvad det er,så derfor er de åbnet,skaljeg bare lade som ingenting nu eller skal jeg melde ham….
  og gør politiet i det hele taget noget?
  har ikke tænkt mig at betale for det fusk her…
  Tak for dit svar mvh.Hanne

 15. Ole Nielsen. 24. januar 2011 kl. 14:33

  Hej Hanne.
  Når du får nogle breve, som ligner dem, som du får fra de idioter, ikke åbne dem, selv om der står PRIVAT, fortrolig, RETUR med det,det gør jeg, alt som ligner deres breve. Du har adressen, skriv, Retur til Vesterbrogade 208 1800 Frederiksberg C. Du kan også samle breve sammen,og sende dem sammen, men det koster jo penge til frimærke mv det skal du ikke gøre.
  mvh.
  Ole.

 16. Gitte Olsen 27. april 2011 kl. 10:21

  Hej
  Hvor dejligt at læse disse indlæg. Det betyder jo, at jeg ikke er den eneste, der er “hoppet på den”, med Patrick Guerin.
  Jeg udfyldte et skema på nettet, som han så ville beregne nogle astrologiske ting ud fra. Så fik jeg tilsendt et brev med en talisman og en “hemmelig bog”.
  Til dato, har jeg så modtaget 3. rykker. Jeg vil jo ikke betale for noget jeg ikke har bedt om/bestilt.
  I går fik jeg så et brev fra “Det Europæiske værdidept i Strasbourg”!!! Inde i brevet var yderligere et brev fra “IFA”, Institut og forskningsanstalt. Meget mærkeligt…. Tror det hænger sammen med Guerin.
  Har andre modtaget noget lignenede??
  Mvh. Gitte

 17. Henry Nigaard Nielsen 6. juni 2011 kl. 19:18

  Tak for et godt indlæg ,og nu vil jeg også sende alle breve retur ,jeg har nu modtaget breve fra ham siden Januar 2009, og jeg har kun været inde på hans hjemmeside ,jeg har ikke besvaret nogle spørgsmål ,så måske det er derfra han har min adresse ,og nu har han også fået min mail ,så jeg modtager ca en mail ca hver anden mdr.
  Hilsen Henry

 18. Malene Jensen 29. juni 2011 kl. 18:29

  Jeg modtager også mails. Modtog i dag.

 19. Henry Nigaard Nielsen 30. juni 2011 kl. 00:34

  Hej Malene Jensen .jeg har idag modtaget et mail fra den sjover ,hvor han kan se at jeg inden en mdr. vil modtage en stor penge gevinst
  Det kan være at det er den samme mail som du har fået,hvor han er i Tyskland ,og han gik hjem på hans værelse for at styrke den ånd som han ikke kunne vente med at sende til mig ,når han kom til danmark ,og at jeg skal sende ham 390 kr.
  Jeg kan ikke forstå at han er her endnu når det lige har været sankt hans og de brænder hekse af på bål
  Hvad kan vi alle gære for at han ikke kan arbejde med det fuskeri
  Hilsen Henry

 20. Eva-Britt Svensson 30. juni 2011 kl. 09:39

  Haj allesamman,jag lyckades bli av med Marcos och hans medarbetare.Jag betalade inte och fick då brev från en inkassobyrå,indrivare av pengar,ringde upp inkassobyrån och talade om vilka lurendrejare dom är,sedan har jag inte fått fler brev eller hotelser.Ha de gott

 21. Michael 23. december 2014 kl. 23:46

  Det er uheldigt at der er fupmagere i de alternative felter, men det er der jo også indenfor almen medicin.

  Tror vi virkelig almen medicin ikke har sine kvaksalvere – selvfølgelig har de det.

  Der er folk der læser alternativ medicin for at fuppe/svindle.
  Der er folk der læser almen medicin kun for pengene.

  Det man bør gå efter er om man stoler på personen
  Hvis det er mystiske ritualer så er det nok ikke den rigtige.

  Man skal ikke kaste alle æblerne på gaden fordi ét æble er råddent.

  Der kan være meget godt at hente ved alternative behandlere

  De kan hjælpe til at overkomme depression, misbrug, overforbrug, spiseforstyrrelse mv.

  Ligeså godt som en psykolog eller psykiater, ofte bedre.

  Ingen lovninger, men alt at vinde ved at prøve en enkelt gang.

  Virkede for mig.

Læg en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.