Pas på Patrick Guérin

///Pas på Patrick Guérin

Pas på Patrick Guérin

Af | 2018-01-20T18:47:29+00:00 31. marts 2010|Falske clairvoyante, Svindel|203 kommentarer

“Peter, den særlige dag, hvor jeg kan BEDE om ALT til dig, er endelig kommet!”

Sådan indledes et brev, jeg netop har modtaget. Og det lyder jo meget godt, men desværre er der blot tale om det seneste skud på stammen af falske clairvoyante, som forsøger at lokke penge ud af os danskere med løfter om lykke og rigdom.

Patrick Guérin hedder svindleren, og han har netop som han selv skriver ”taget over” efter Marcos von Ring, den vel nok mest kendte af de falske clairvoyante herhjemme.

Tilbage i februar i år introducerede Marcos von Ring Patrick Guérin som en god ven af sig. Efter ikke at have set hinanden i lang tid havde de tilfældigt mødt hinanden til et middagsselskab, hvor Patrick Guérin så pludseligt begyndte at snakke om netop mig. Marcos fik Patrick overtalt til at bruge sine magiske evner og sørge for, at jeg kommer til at opleve en sand pengeregn. Han skulle blot bruge min tilladelse og så lige et mindre beløb på 390 kr. (jeg ville få 600 kr. i rabat).

Men ifølge det brev, jeg nu har fået direkte fra Patrick Guérin selv, så er Marcos von Ring efterfølgende taget på en længere studierejse. De har imidlertid aftalt, at Patrick tager over imens. Selv postboksen og hele kundekartoteket overtager Patrick. (Hvis nogen synes, det lyder velkendt, så skyldes det nok, at det foregik på stort set samme måde den gang Marcos von Ring tog over efter Marie France.)

Og Patrick har en god nyhed til mig. Den 14. maj 2010 indtræffer der en helt særlig begivenhed kaldet den ”sorte måne”, et enestående tidspunkt for Patrick Guérin til at udføre et effektivt ritual for netop mig. Og muligheden forekommer kun en gang hver 29. år. Jeg skal blot følge nogle hemmelige anvisninger til forberedelse af den talisman, som Patrick havde vedlagt i brevet til mig. Når jeg har udført de hemmelige anvisninger, skal jeg klippe talismanen over i to dele, returnere den ene del og lægge den anden del under min madras. Så går der ikke længe inden jeg vinder store pengebeløb. Jeg skal dog lige love, at jeg vil betale 390 kr. først.

I sit introduktionsbrev til Patrick Guérin skrev Marcos von Ring, at Patricks evner var lidt mere begrænsede end Marcos von Rings evner, da Patrick Guérin alene kunne hjælpe med andre folks pengeproblemer og ikke alle mulige andre problemer. Af en eller anden grund kan Patrick dog ifølge det brev han nu selv sender mig også hjælpe mig med alt muligt andet. Jeg kan sågar selv vælge, hvad han skal hjælpe mig med.

Er du fristet til at tro på ham, til at stole på ham og til at bede ham hjælpe dig? Så læs lige temaet om falske clairvoyante først. Du bliver hverken lykkelig eller rig af at svare Patrick Guérin. Tværtimod kan du godt vinke farvel til de penge, du sender til ham. Det hele er svindel.

Opdatering 8. februar 2011: Nu er det efterhånden meget lang tid siden jeg har modtaget breve fra Patrick Guérin. Han blev nok træt af, at jeg aldrig sendte ham nogen penge. Men en læser af bloggen har gjort mig opmærksom på, at Patrick her i Danmark har oprettet hjemmesiden patrick-guerin.dk, hvor man kan udfylde en svarkupon og få tilsendt talisman o.s.v. helt gratis. Det skal man selvfølgelig lade være med, da det som jeg beskriver ovenfor kun går ud på at narre penge ud af folk.

PS: Hvis du er en af dem, der modtager breve fra Patrick Guérin, så send mig gerne en kopi pr. mail eller med posten. Så lægger jeg en anonymiseret udgave her på hjemmesiden. På den måde kan du hjælpe med til at undgå at andre bliver snydt.

PDFPrint

203 kommentarer

 1. Anna Rafaelsen 9. oktober 2011 kl. 12:34

  Hej Tanja.

  Den har jeg også fået den 5. oktober 2011 – og jeg har IKKE svaret på den og har heller ikke tænkt mig at gøre det.

  Kærligst Anna Rafaelsen.

 2. maria 17. november 2011 kl. 09:38

  ja jeg har brugt godt 3000 kr på…ingenting.man kan heller ikke komme i kontakt med ham på hans email,den eksistere ikke. hold jer langt væk,hvis i ikke vil snydes for penge,som jeg

 3. Inge 20. november 2011 kl. 17:35

  Jeg er ret sikker på at han har forbindelse til Gabriella, for da jeg bad om en Reading, fik jeg omgående en mail fra ham, om at jeg kunne vente mig millioner (jeg henvendte mig ikke tilbage) og jeg har ellers aldrig hørt om ham før. De er begge fuld af løgn og tjener fedt på alle os der er “dumme” nok til at henvende sig. Jeg ville ønske at alle der “tror” de skylder ham noget – giver ham fingeren. Han kan intet gøre jer og han bliver nødt til at stikke sit grimme fjæs frem. Ingen af dem viser sit rigtige ansigt. De arbejder sammen eller er den samme. De er to forbrydere eller også er det en og samme forbryder.

Læg en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.